Information

En informationssida för föräldrar som har men också är intresserade av att placera ens barn hos Waldorflekskolan Linblomman.

Köinformation

Vill du ställa ditt barn i kö så ring 013-31 87 55 och fråga efter Magdalena eller Karin. De nås lättast på följande dagar; måndag förmiddag samt onsdagar och torsdagar då de har kontorstid. Det går också bra att höra av sig via e-post eller vanligt post. Där kan också information ges angående våra kösamtal vi har  varje onsdag där man får tillfälle att komma till oss för information, rundvandring och ställa frågor.

Kösamtalsbokningar måste man anmäla sig till om man är intresserad av att ställa sitt barn i kö hos oss.

Man står i vår egen kö. Kommunens köregler gäller och plats erbjuds efter tillgång.

Föräldraengagemang

Vi ser gärna att föräldrarna aktivt deltar i föräldramöten ca 2 gånger per termin, samt är aktiva i fester och arbetsdagar två gånger om året. Dessutom sköts veckostädning och tvätt av alla familjer. Detta kallar vi för ”hustomtesyssla” och sker cirka 2 gånger per termin och familj. Waldorfvänner är en separat förening som stöttar Linblomman och består av föräldrar. Där får man gärna hjälp med att utveckla sitt kunnande och intresse i Waldorfpedagogiken.