Köinformation

Intresserad utav att ställa ditt barn i kö? Tveka inte att höra av er för information och tillvägagångssätt. Ring 013-31 87 55 och fråga efter Karin som nås lättast onsdagar samt torsdagar. Det går också bra att höra av sig via e-post (linblomman.link(a)gmail.com) eller vanligt post. Därigenom ges information angående våra kösamtal vi har sista onsdagen varje månad där man får tillfälle att komma till oss för information, rundvandring och ställa frågor om man vill ställa sig i vår kö.

Kösamtalsbokningar måste man anmäla sig till om man är intresserad av att ställa sitt barn i kö hos oss. Kösamtalen är endast till för vårdnadshavarna. Barn får hälsa på vid aktuellt inskolningssamtal.

Man står i vår egen kö. Kommunens köregler gäller och plats erbjuds efter tillgång.

Föräldraengagemang

Vi ser gärna att föräldrarna aktivt deltar i föräldramöten ca 2 gånger per termin, samt är aktiva i fester och arbetsdagar två gånger om året. Dessutom sköts veckostädning och tvätt av alla familjer. Detta kallar vi för ”hustomtesyssla” och sker cirka 2 gånger per termin och familj. Waldorfvänner är en separat förening som stöttar Linblomman och består av föräldrar. Där får man gärna hjälp med att utveckla sitt kunnande och intresse i Waldorfpedagogiken.