Köinformation

Köinformation

Vill du ställa ditt barn i kö så ring 013-31 87 55 och fråga efter Karin. Hon nås lättast på tisdagar onsdagar och torsdagar. Det går också bra att höra av sig via e-post eller vanligt post. Där kan också information ges angående våra kösamtal vi har sista onsdagen varje månad där man får tillfälle att komma till oss för information, rundvandring och ställa frågor.

Kösamtalsbokningar måste man anmäla sig till om man är intresserad av att ställa sitt barn i kö hos oss. Dessa är endast till för vårdnadshavarna och inte med barn. Om man sedan blir tilldelad en plats hos oss på Linblomman blir man inbjuden till ett inskolningssamtal utav den pedagog som ska skola in barnet, och då är självklart barnet välkommet.

Man står i vår egen kö. Kommunens köregler gäller och plats erbjuds efter tillgång.

Föräldraengagemang

Vi ser gärna att föräldrarna aktivt deltar i föräldramöten.  Dessutom sköts veckostädning och tvätt av alla familjer. Detta kallar vi för ”hustomtesyssla” och sker cirka 2 gånger per termin och familj. Waldorfvänner är en separat förening som stöttar Linblomman och består av föräldrar. Där får man gärna hjälp med att utveckla sitt kunnande och intresse i Waldorfpedagogiken.